Gør jeres drømme til virkelighed – hold livets store fest på slottet

Leder I efter et eventyrligt slot med voldgrav og 450 års historie? Hold den store fest på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en uforglemmelig oplevelse.

Slottet har flere smukke sale til ethvert selskab både store som små. I den imponerende Riddersal er der plads til større middage op til 130 personer, mens Vinterstuen, Rokoko- og Havestuen er velegnet til mindre selskaber.

Mulighederne er mange. Vi står parate til at hjælpe med at danne de bedste rammer omkring festen og forme et unikt arrangement for jer. Vi hjælper jer med at planlægge festen i alle facetter samt inspirerer til spændende underholdning, musik eller aktiviteter.

Kontakt Restaurant & Eventkoordinator, Sille Richter Blackwell på tlf. 22 87 84 43 eller send en mail på sille@martinib.dk

Vi tilbyder også unikke løsninger inden for slotsbryllup.

Fest, gastronomi & overnatning

Hele slottet tages i brug når der er fest. Velkomstdrinken kan nydes i parken, eller i en af slottes mange historiske sale. 

Riddersalen dækkes op til middag med smukt service, sølvkandelabre og damaskduge. Større fester kan også benytte parkens græsplæne til festtelte. Rosenholm Slots gastronomiske samarbejdspartner, MIB – Martin Ib, og det professionelle team, står altid klar til at hjælpe med at skabe de perfekte rammer for jeres fest. 

Efter middagen kan vi gøre plads i riddersalen til musik, dans og bar.

Gastronomi

Siden 2004 har MIB – Martin Ib domineret den gastronomiske scene med deres forbløffende talent for at skabe nordisk gastronomi, der fortryller sanserne og efterlader uforglemmelige indtryk. MIB går ikke på kompromis med kvaliteten og retterne er skabt med omhu og kærlighed til håndværket – med de bedste råvarer som fundamentet.

Glæd dig til at træde ind i en verden af enestående gastronomiske oplevelser. Fra små, intime selskaber til overdådige bryllupsfester og store firmaevents, står MIB altid som garant for ekspertise og ekstravagance.

Den erfarne kokke- og tjenerstab er dedikerede til at levere en uforglemmelig oplevelse, uanset størrelsen af begivenheden.

Kun fantasien sætter grænser, og MIB glæder sig til at tilbyde deres ekspertise, så I kan nyde hvert øjeblik af den store dag, omgivet af kærlighed, glæde og gastronomisk magi.

Mulighed for overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på selve slottet, men der er mange charmerende overnatningsmuligheder ganske tæt ved slottet, fra femstjernet til lidt mere beskedne. Slottes medarbejdere hjælper gerne med råd og anbefalinger.

Ved siden af Rosenholm Slot ligger slotsboligen Enkesædet. Stedet har netop gennemgået en gennemgribende renovering og er smagfuldt indrettet med fem dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Boligen omfatter også en stor stue med pragtfuld udsigt over parken, stort køkken-alrum, jacuzzi og sauna. 

Festmenu, tilkøb og priser

For MIB – Martin Ib er det vigtigt, at jeres fest bliver en dag I ikke vil glemme. Vi sørger for at det gastronomiske minde bliver lige så vigtigt, som resten af jeres dag.

Derfor er hvert enkel fest nøje tilrettelagt efter jeres ønsker, behov og budget – vi skræddersyr dagen, så den bliver, som I drømmer om.

Maden sammensætter vi efter jeres ønske, hvad end I er til fine dining, buffet, social dining eller tapas løsninger. Sammen med vores dygtige konditorer kan I også designe kagen til den festlige dag – ligeledes tilpasset jeres unikke ønsker. 

Lad Rosenholm Slot danne rammen omkring en uforglemmelig fest. Se priser her for menuer, leje af slot samt mulige tilvalg.

Leje af Rosenholm Slot

Januar, februar, marts og april samt oktober, november og december: Lejepris 40.000 kr.
Maj, juni, juli, august og september: Lejepris 50.000

Menuforslag

  Her ses et eksempel på sammensætning af en festpakke. Hver enkel fest er nøje tilrettelagt efter jeres ønsker, behov og budget – vi skræddersyr dagen, så den bliver, som I drømmer om. 

  FESTPAKKE

  • Velkomstdrink og snacks
  • Middag
  • Udvalgte vine, øl, saft og vand
  • Friskbrygget kaffe samt the  

  Min. 45 gæster 

  Tilvalg

  Nedenfor kan du se eksempler på forskellige tilvalg, der kan gøre festen mere unik. Mulighederne er mange, så fortæl os gerne om dine ønsker, og så vil vi kunne give et mere konkret og skræddersyet bud.

  • Ekstra retter
  • Petit four / sødt til kaffen
  • Natmad
  • Champagne
  • Luksus vinpakke
  • Avec
  • Blomsterdekorationer
  • Live musik
  • DJ
  • Speciallavet kage fra egne konditorer
  • Fri cocktailbar
  • Ekstra timer 

  Leje af Enkesædet

  Op til 10 personer fordelt i 5 værelser. I har adgang til Enkesædet fra fredag kl. 15 til søndag kl.15.

  Pris 10.000 kr., inkl. slutrengøring.

  Tilkøb af champagne og morgenmad:
  Pris pr. person 350 kr.