Gør jeres drømme til virkelighed – hold firmafest på slottet

Leder I efter et eventyrligt slot med voldgrav og 450 års historie? Hold firmafest på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en uforglemmelig oplevelse. Rosenholm Slot tilbyder de perfekte rammer til jeres næste generalforsamling, seminar, firmafest, jubilæum eller måske julefrokost?

Slottet har mange smukke sale til ethvert selskab både store som små. I den imponerende riddersal er der plads til større middage med op til 130 gæster, mens vinterstuen,  rokoko- og havestuen er velegnet til mindre selskaber. Mulighederne er mange. Vi står parate til at hjælpe med at danne den bedste ramme omkring dagen og forme et unikt arrangement for jer. Vi hjælper jer med at planlægge festen i alle facetter samt inspirerer til spændende underholdning, musik eller aktiviteter.

Kontakt Event Manager Charlotte Hartmann på tlf. 31 35 35 05 eller send en mail på info@rosenholm.dk

Vi tilbyder også unikke løsninger inden for slotsbryllup.

Fest, gastronomi & overnatning

Hele slottet tages i brug når der er fest. Velkomstdrinken kan nydes i parken, eller i en af slottes mange historiske sale. 

Riddersalen dækkes op til middag med smukt service, sølvkandelabre og damaskduge. Større fester kan også benytte parkens græsplæne til festtelte. Rosenholm Slots kok og hans dygtige medarbejdere står naturligvis til rådighed med forslag til menu, dekorationer og vine.

Efter middagen kan vi gøre plads i riddersalen til musik, dans og bar.

Gastronomi

Rosenholms kok, Steen Nielsen, har i mere en 30 år arbejdet som køkkenchef på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Frankrig. I 1992 blev han udtaget til den danske udgave af Bocuse d’Or og fik en flot 2. plads og i 1993 obervatør til Bocuse d’Or i Frankrig. I 1996 overtog han Restaurant De 4 Årstider i Århus og har siden 2005 været fast tilknyttet Rosenholm. Han har flere udmærkelser fra både Danmark og udlandet og er optaget i Prins Henriks Vinorden i Cahors, samt i Saint Émilions vinorden.

Steen og teamet er garant for kulinariske oplevelser til dit bryllup. Vi glæder os til at indfri jeres drømme om et helt unikt arrangement!

Mulighed for overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på selve slottet, men der er mange charmerende overnatningsmuligheder ganske tæt ved slottet, fra femstjernet til lidt mere beskedne. Slottes medarbejdere hjælper gerne med råd og anbefalinger.

Ved siden af Rosenholm Slot ligger slotsboligen Enkesædet. Stedet har netop gennemgået en gennemgribende renovering og er smagfuldt indrettet med fem dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Boligen omfatter også en stor stue med pragtfuld udsigt over parken, stort køkken-alrum, jacuzzi og sauna. 

Festmenu, tilkøb og priser (inkl. moms)

Lad Rosenholm Slot danne rammen omkring en uforglemmelig firmafest. Se priser her for menuer, leje af slot samt mulige tilvalg.

Leje af Rosenholm Slot

Januar, februar, marts og april samt oktober, november og december: Lejepris 30.000 kr.
Maj, juni, juli, august og september: Lejepris 40.000 kr.

Menuforslag

  • Mousserende vin til velkomstdrink
  • Tre-retters middag i Riddersalen
  • Vinmenu
  • Kaffe/the med avec + sødt
  • Bar med øl, vand og vin (2 timer)

I slottes Riddersal, er der plads til 120 spisende gæster. Efter middagen gør vi plads her til musik, dans og bar.

Slottet har også mindre sale, og kan derfor også tilbyde rammerne om et mindre og mere intimt arrangementer.

Koordinering og hjælp til tilrettelæggelse af dagen er naturligvis med i prisen. Festen indledes kl. 18 og slutter kl. 24.

Pris pr. kuvert ved min. 25 gæster – 1.450 kr.

Tilvalg

Se her hvilke tilkøb der kan tilføjes, for at det bliver den helt rigtige fest for jer. Udover det nævnte, er det selvfølgelig også muligt at få mere tilpasset løsninger. Kontakt os gerne om jeres ønsker.

Tilkøb til festen

En 4. ret til menu inkl. vine185 kr.
3 slags snacks til velkomstdrink65 kr.
Champagne som velkomstdrink105 kr.
Bar med 3 slags cocktails195 kr.
Bar med 5 slags cocktails295 kr.
Blomsterpakke70 kr.
Natmad75 kr.
Åben ekstra timerEfter aftale

Leje af Enkesædet

Op til 10 personer fordelt i 5 værelser. I har adgang til Enkesædet fra fredag kl. 15 til søndag kl.15.

Pris 10.000 kr., inkl. slutrengøring.

Tilkøb af champagne og morgenmad:
Pris pr. person 350 kr.