Slotsbryllup

Leder I efter et eventyrligt slot, hvor I kan holde et uforglemmeligt slotsbryllup? Gør jeres bryllupsdrøm til virkelighed – hold jeres bryllupsfest på Rosenholm Slot.

Lad os ringe dig op

Rosenholm Slot

Gør jeres bryllupsdrøm til virkelighed – hold jeres bryllupsfest på Rosenholm Slot

Hold jeres bryllup på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en magisk bryllupsfest sammen med venner og familie. Slottet er opført i 1559 til ca. 1610 og har 450 års historie bag sig. Med mange års erfaring i skræddersyede slotsbryllupper, har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup helt unikt.

I kan endda blive viet i Rosenholms eget kapel, eller under åben himmel i den smukke park som omkranser slottet. Bliver I mange gæster kan Hornslet Kirke danne rammerne for vielsen. Kirken i Hornslet kan med rette kaldes for en af de mest spændende landsbykirker i Danmark. Dens tilknytningsforhold til den lokale herregård Rosenholm og slægten Rosenkrantz har gjort den til det måske mest fuldendte udtryk for en ”herregårdskirke”.

Bryllupsmenu, tilkøb og priser

Lad Rosenholm Slot danne rammen omkring et unikt og eventyrligt bryllup. Se priser her for menuer, leje af slot samt mulige tilvalg.

Leje af slot til jeres bryllup

Januar, februar, marts og april samt oktober, november og december: Lejepris 40.000 kr.
Maj, juni, juli, august og september: Lejepris 50.000 kr.

Menuforslag

  • Mousserende vin til velkomstdrink
  • Tre-retters middag i riddersalen
  • Vinmenu
  • Kaffe/the med avec + sødt
  • Cocktailbar samt øl, vand og vin

I slottes Riddersal, er der plads til 120 spisende gæster. Efter middagen gør vi plads her til musik, dans og bar.

Slottet har også mindre sale, og kan derfor også tilbyde rammerne om et mindre og mere intimt bryllup.

Koordinering og hjælp til tilrettelæggelse af dagen er naturligvis med i prisen. Festen indledes kl. 18 og slutter kl. 02.

Pris pr. kuvert ved min. 40 gæster – 1.950 kr.

Tilkøb

Se her hvilke tilkøb der kan tilføjes, for at det bliver det helt rigtige bryllup for jer. Udover det nævnte, er det selvfølgelig også muligt at få mere tilpasset løsninger. Kontakt os gerne om jeres ønsker.

Tilkøb bryllupmenu

3 slags snacks til velkomstdrink65 kr.
Champagne som velkomstdrink105 kr.
Blomsterpakke70 kr.
En 4. ret til menu inkl. vine185 kr.
Natmad75 kr.
Åben ekstra timerEfter aftale

Receptionspakke (2 timer ifm. bestilt bryllup)

Bryllupskage, kaffe & te og mousserende velkomstdrink.

Pris pr. person 395 kr.

Leje af Enkesædet

Op til 10 personer fordelt i 5 værelser. I har adgang til Enkesædet fra fredag kl. 15 til søndag kl.15.

Pris 10.000 kr., inkl. slutrengøring.

Tilkøb af champagne og morgenmad:
Pris pr. person 350 kr.

Når I holder jeres bryllup på Rosenholm Slot, er slottet og parken eksklusivt forbeholdt jer.

Vi hjælper med at planlægge Jeres bryllup, og hvis I ønsker det, kan vi følge jer hele vejen fra planlægningens start og deltage på selve bryllupsdagen. Vi kan også være behjælpelige med at finde de rigtige leverandører, som matcher jeres ønsker og drømme. Bestil en personlig bryllupsrundvisning på Rosenholm Slot før I bestemmer jer for,  hvordan jeres bryllup skal fejres. Kontakt Event Manager Charlotte Hartmann på tlf. 31 35 35 05 eller send en mail på info@rosenholm.dk

Bryllupsfest, overnatning & gastronomi

Bryllupsfesten

Hele slottet tages i brug når der er bryllupsfest. Velkomstdrinken kan nydes i parken, eller i en af slottes mange historiske sale. Ofte bliver brudeparret fotograferet lige efter vielsen, og imens kan vi tilbyde gæsterne at blive vist rundt på renæssanceslottet.

Riddersalen dækkes op til gallamiddag med smukt service, sølvkandelabre og damaskduge. Større bryllupsselskaber kan også benytte parkens græsplæne til festtelte. Rosenholm Slots kok og hans dygtige medarbejdere står naturligvis til rådighed med forslag til bryllupsmenu, dekorationer og vine.

Efter middagen gør vi plads i riddersalen til musik, dans og bar.

Bryllupskage

Gastronomi

Rosenholms kok, Steen Nielsen, har i mere en 30 år arbejdet som køkkenchef på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Frankrig. I 1992 blev han udtaget til den danske udgave af Bocuse d’Or og fik en flot 2. plads og i 1993 obervatør til Bocuse d’Or i Frankrig. I 1996 overtog han Restaurant De 4 Årstider i Århus og har siden 2005 været fast tilknyttet Rosenholm. Han har flere udmærkelser fra både Danmark og udlandet og er optaget i Prins Henriks Vinorden i Cahors, samt i Saint Émilions vinorden.

Steen og teamet er garant for kulinariske oplevelser til dit bryllup. Vi glæder os til at indfri jeres drømme om et helt unikt arrangement!

Mulighed for overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på selve slottet, men der er mange charmerende overnatningsmuligheder ganske tæt ved slottet, fra femstjernet til lidt mere beskedne. Slottes medarbejdere hjælper gerne med råd og anbefalinger.

Ved siden af Rosenholm Slot ligger slotsboligen Enkesædet. Stedet har netop gennemgået en gennemgribende renovering og er smagfuldt indrettet med fem dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Boligen omfatter også en stor stue med pragtfuld udsigt over parken, stort køkken-alrum, jacuzzi og sauna.

Enkesædet kan naturligvis også lejes i forbindelse med jeres slotsbryllup.

Bryllupsinvitation

Romantiske bryllupslokaler i Jylland

Drømmer I om at fejre jeres bryllup i storslåede og majestætiske bryllupslokaler?

På Rosenholm Slot findes de perfekte selskabslokaler til bryllup. Udover en fantastisk og bryllupslokation, skaber de historiske festlokaler en helt særlig, romantisk og storslået ramme om jeres bryllup. Afhængig af slottets eller godsets tilbud, kan bryllupsfesten udspille sig i den imponerende riddersal, som uden tvivl vil tage pusten fra jeres gæster. I riddersalen er der plads til op til 120 spisende gæster, og for dem, der ønsker en mere intim atmosfære, er de mindre selskabslokaler lige så charmerende og imødekommende.

Bryllupskage

Romantisk bryllup på herregård

Rosenholm, der oprindeligt var kendt som Holm, begyndte sit liv som en herregård. Siden blev det genfødt som gods og dernæst slot, da Jørgen Rosenkrantz overtog og udvidede gården i det 16. århundrede. Med en lang række udvidelser, herunder et voldsted, riddersal og andre tilbygninger, tog herregården form som et ægte, romantisk renæssanceslot. Så hvis I drømmer om et herregård bryllup, et bryllup på en gård, eller måske at leje et slot eller gods til jeres bryllup, så lad Rosenholm være stedet, hvor jeres eventyr begynder.

Lej et slot eller gods til bryllup – slotsbolig til overnatning

Som selskabslokaler til et bryllup kan et slot eller gods tilbyde en fantastisk oplevelse for både brudepar og gæster. Prisen er højere end andre bryllupslokaler, men rammerne er også helt unikke og storslåede. Som en del af lejen er de lejede slotslokaler såvel som slotsparken forbeholdt jer. Gæsterne tilbydes derudover en rundvisning på det historiske slot.  Det bedste ved at leje slot til bryllup er bekvemmeligheden. Rengøring er inkluderet i lejen, så I kan slappe af og nyde dagen og aftenen uden bekymringer.

Træd ind i et eventyr ved at leje et slot eller gods og skab minder, der varer evigt.

Se vores slotsbryllups-brochure

Vi har lavet en brochure, som indeholder en lang række vigtige informationer og detaljer omkring planlægningen af et bryllup på Rosenholm Slot.

Kontakt os

Bestil en personlig bryllupsrundvisning på Rosenholm Slot.

Har du spørgsmål så kontakt Event Manager Charlotte Hartmann på tlf. 31 35 35 05 eller send en mail på info@rosenholm.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bryllupsbuket

Kontaktformular