Slotsbryllup

Leder I efter et eventyrligt slot, hvor I kan holde et uforglemmeligt slotsbryllup? Gør jeres bryllupsdrøm til virkelighed – hold jeres bryllupsfest på Rosenholm Slot.

Lad os ringe dig op

Rosenholm Slot

Gør jeres bryllupsdrøm til virkelighed – hold jeres bryllupsfest på Rosenholm Slot

Hold jeres bryllup på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en magisk bryllupsfest sammen med venner og familie. Slottet er opført i 1559 til ca. 1610 og har 450 års historie bag sig. Med mange års erfaring i skræddersyede slotsbryllupper, har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres bryllup helt unikt.

I kan endda blive viet i Rosenholms eget kapel, eller under åben himmel i den smukke park som omkranser slottet. Bliver I mange gæster kan Hornslet Kirke danne rammerne for vielsen. Kirken i Hornslet kan med rette kaldes for en af de mest spændende landsbykirker i Danmark. Dens tilknytningsforhold til den lokale herregård Rosenholm og slægten Rosenkrantz har gjort den til det måske mest fuldendte udtryk for en ”herregårdskirke”.

Bryllupsmenu, tilkøb og priser

For MIB – Martin Ib, Rosenholm Slots gastronomiske partner, er det vigtigt, at jeres bryllupsfest bliver en dag I ikke vil glemme. Vi sørger for at det gastronomiske minde bliver lige så vigtigt, som resten af jeres dag

Derfor er hvert enkelt bryllup nøje tilrettelagt efter jeres ønsker, behov og budget – vi skræddersyr dagen, så den bliver, som I drømmer om.

Maden sammensætter vi efter jeres ønske, hvad end I er til fine dining, buffet, social dining eller tapas løsninger. Sammen med vores dygtige konditorer kan I også designe bryllupskagen – ligeledes tilpasset jeres unikke ønsker.

Lad Rosenholm Slot danne rammen omkring et unikt og eventyrligt bryllup. Se priser her for menuer, leje af slot samt mulige tilvalg.

Leje af slot til jeres bryllup

Januar, februar, marts og april samt oktober, november og december: Lejepris 40.000 kr.
Maj, juni, juli, august og september: Lejepris 50.000 kr.

Menuforslag

I slottes Riddersal, er der plads til 120 spisende gæster. Efter middagen gør vi plads her til musik, dans og bar.

Slottet har også mindre sale, og kan derfor også tilbyde rammerne om et mindre og mere intimt bryllup.

Her ses eksempler på forskellige bryllupspakker. Hvert enkelt bryllup er nøje tilrettelagt efter jeres ønsker, behov og budget – vi skræddersyr dagen, så den bliver, som I drømmer om.

BRYLLUP D’LUX
1.495 kr. pr. person 

 • MIBcava og snacks
 • Appetizer
 • 3 retters menu
 • Udvalgte vine, øl, saft og vand
 • Friskbrygget MIBkaffe og A.C. Perch’s the
 • Natmad

BRYLLUP SUPREME
1.745 kr. pr. person 

Bryllupsreception (2 timer):

 • Bryllupskage fra MIBbagværk
 • Små sandwich og canapéer
 • Friskbrygget MIBkaffe og A.C. Perch’s the
 • Udvalg af vine, øl, saft og vand

Bryllupsmiddag:

 • MIBcava og snacks
 • Appetizer
 • 3 retters menu
 • Udvalgte vine, øl, saft og vand
 • Friskbrygget MIBkaffe og A.C. Perch’s the
 • Natmad

BRYLLUP MIB
2.295 kr. pr. person 

Bryllupsreception (2 timer):

 • Bryllupskage fra MIBbagværk
 • Små sandwich og canapéer
 • Friskbrygget MIBkaffe og A.C. Perch’s the
 • Udvalg af vine, øl, saft og vand

Bryllupsmiddag:

 • MIBcava og snacks
 • Appetizer
 • 4 retters menu
 • Udvalgte vine, øl, saft og vand
 • Friskbrygget MIBkaffe og A.C. Perch’s the Avec og sødt
 • Cocktailbar i 4 timer
 • Natmad

Min. 45 gæster

Kontakt os, så hjælper vi gerne med eventuelle spørgsmål.

Tilvalg

Nedenfor kan du se eksempler på forskellige tilvalg. Mulighederne er mange, så fortæl os gerne om dine ønsker, og så vil vi kunne give et mere konkret og skræddersyet bud.

 • Blomster – fra 50 kr. pr. person
 • Opgradering til 4 retters eller 5 retters menu inklusiv vin – fra 225 kr. pr. ret
 • Opgradering fra MIBcava til Champagne som velkomstdrink – 85 kr. pr. person
 • Cocktailbar 4 timer – 450 kr. pr. person
 • Longdrinks 4 timer – 295 kr. pr. person
 • Bryllupskage – 95 kr. pr. person
 • Avec og sødt – fra kr. 125 pr. person
 • Tillæg ved under 45 personer – 225 kr. pr. person

Leje af Enkesædet

Op til 10 personer fordelt i 5 værelser. I har adgang til Enkesædet fra fredag kl. 15 til søndag kl.15.

Pris 10.000 kr., inkl. slutrengøring.

Tilkøb af champagne og morgenmad:
Pris pr. person 350 kr.

Når I holder jeres bryllup på Rosenholm Slot, er slottet og parken eksklusivt forbeholdt jer

Vi hjælper med at planlægge jeres bryllup, og hvis I ønsker det, kan vi følge jer hele vejen fra planlægningens start og deltage på selve bryllupsdagen. Vi kan også være behjælpelige med at finde de rigtige leverandører, som matcher jeres ønsker og drømme. Bestil en personlig bryllupsrundvisning på Rosenholm Slot før I bestemmer jer for, hvordan jeres bryllup skal fejres. Kontakt Restaurant & Eventkoordinator, Sille Richter Blackwell på tlf. 22 87 84 43 eller send en mail på sille@martinib.dk

Bryllupsfest, overnatning & gastronomi

Bryllupsfesten

Hele slottet tages i brug når der er bryllupsfest. Velkomstdrinken kan nydes i parken, eller i en af slottes mange historiske sale. Ofte bliver brudeparret fotograferet lige efter vielsen, og imens kan vi tilbyde gæsterne at blive vist rundt på renæssanceslottet.

Riddersalen dækkes op til gallamiddag med smukt service, sølvkandelabre og damaskduge. Større bryllupsselskaber kan også benytte parkens græsplæne til festtelte. Rosenholm Slots gastronomiske samarbejdspartner, MIB – Martin Ib, og det professionelle team, står altid klar til at hjælpe med at skabe de perfekte rammer for jeres fest.

Efter middagen gør vi plads i riddersalen til musik, dans og bar.

Bryllupskage

Gastronomi

Siden 2004 har MIB – Martin Ib domineret den gastronomiske scene med deres forbløffende talent for at skabe nordisk gastronomi, der fortryller sanserne og efterlader uforglemmelige indtryk. MIB går ikke på kompromis med kvaliteten og retterne er skabt med omhu og kærlighed til håndværket – med de bedste råvarer som fundamentet.

Glæd dig til at træde ind i en verden af enestående gastronomiske oplevelser. Fra små, intime selskaber til overdådige bryllupsfester og store firmaevents, står MIB altid som garant for ekspertise og ekstravagance.

Den erfarne kokke- og tjenerstab er dedikerede til at levere en uforglemmelig oplevelse, uanset størrelsen af begivenheden.

Kun fantasien sætter grænser, og MIB glæder sig til at tilbyde deres ekspertise, så I kan nyde hvert øjeblik af den store dag, omgivet af kærlighed, glæde og gastronomisk magi.

Mulighed for overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på selve slottet, men der er mange charmerende overnatningsmuligheder ganske tæt ved slottet, fra femstjernet til lidt mere beskedne. Slottes medarbejdere hjælper gerne med råd og anbefalinger.

Ved siden af Rosenholm Slot ligger slotsboligen Enkesædet. Stedet har netop gennemgået en gennemgribende renovering og er smagfuldt indrettet med fem dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Boligen omfatter også en stor stue med pragtfuld udsigt over parken, stort køkken-alrum, jacuzzi og sauna.

Enkesædet kan naturligvis også lejes i forbindelse med jeres slotsbryllup.

Bryllupsinvitation

Romantiske bryllupslokaler i Jylland

Drømmer I om at fejre jeres bryllup i storslåede og majestætiske bryllupslokaler?

På Rosenholm Slot findes de perfekte selskabslokaler til bryllup. Udover en fantastisk og bryllupslokation, skaber de historiske festlokaler en helt særlig, romantisk og storslået ramme om jeres bryllup. Afhængig af slottets eller godsets tilbud, kan bryllupsfesten udspille sig i den imponerende riddersal, som uden tvivl vil tage pusten fra jeres gæster. I riddersalen er der plads til op til 120 spisende gæster, og for dem, der ønsker en mere intim atmosfære, er de mindre selskabslokaler lige så charmerende og imødekommende.

Bryllupskage

Romantisk bryllup på herregård

Rosenholm, der oprindeligt var kendt som Holm, begyndte sit liv som en herregård. Siden blev det genfødt som gods og dernæst slot, da Jørgen Rosenkrantz overtog og udvidede gården i det 16. århundrede. Med en lang række udvidelser, herunder et voldsted, riddersal og andre tilbygninger, tog herregården form som et ægte, romantisk renæssanceslot. Så hvis I drømmer om et herregård bryllup, et bryllup på en gård, eller måske at leje et slot eller gods til jeres bryllup, så lad Rosenholm være stedet, hvor jeres eventyr begynder.

Lej et slot eller gods til bryllup – slotsbolig til overnatning

Som selskabslokaler til et bryllup kan et slot eller gods tilbyde en fantastisk oplevelse for både brudepar og gæster. Prisen er højere end andre bryllupslokaler, men rammerne er også helt unikke og storslåede. Som en del af lejen er de lejede slotslokaler såvel som slotsparken forbeholdt jer. Gæsterne tilbydes derudover en rundvisning på det historiske slot.  Det bedste ved at leje slot til bryllup er bekvemmeligheden. Rengøring er inkluderet i lejen, så I kan slappe af og nyde dagen og aftenen uden bekymringer.

Træd ind i et eventyr ved at leje et slot eller gods og skab minder, der varer evigt.

Kontakt os

Bestil en personlig bryllupsrundvisning på Rosenholm Slot.

Har du spørgsmål så kontakt Restaurant & Eventkoordinator, Sille Richter Blackwell på tlf. 22 87 84 43 eller send en mail på sille@martinib.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bryllupsbuket

Kontaktformular