Skal Rosenholm Slot være din næste foto-location?

Rosenholm Slot regnes blandt de prægtigste og mest maleriske danske herregårde. Siden grundlæggelsen i 1559 har Rosenholm været i adelsslægten Rosenkrantz’ besiddelse, og herregården er dermed Danmarks ældste slægtsgård. 

I modsætning til mange andre slotte og herregårde, står Rosenholm helt intakt med gobeliner, gyldenlædertapet og interiør tilbage fra 1700-tallet. I samspil med den imponerende barok-park, tilbyder vi autentiske, historiske rammer som skaber en unik og nærmest magisk stemning. En idyllisk atmosfære perfekt til et slotsbryllup og andre arrangementer.

Lad Rosenholm slot skabe rammerne om en autentisk stemning på dine foto 


Stemningen nærmest oser fra renæssanceslottets tykke murer. Og lyset fra parken, der reflekteres i voldgravens vand, er kendt for at betage de mange besøgende. Men især professionelle fotografer, stylister og instruktører bliver inspireret af den stil som et gammelt slot er med til at give fotos og filmoptagelser.

Find den storslåede, royale stemning i Riddersalen, på gårdspladsen med pigstensbelægning eller på stenbroen over voldgravens stille vand. Det mere raffinerede udtryk findes fx i Rokokostuen med det antikke møblement og sjældne gobeliner. Den rå, rustikke stemning gemmer sig i vaskerummet under slottet eller måske på loftet under tagets ryg. Den idylliske Slotspark byder sig til med smukke blomsterbede og høje, majestætiske træer, søer og voldgrav. En gammel lade med hestestalde og hø er også en mulig foto-location.

Priser fotosession


Foto- eller filmoptagelser beregnes per påbegyndt time. Minimum er fire timer.

  • Leje halv dag 12.500
  • Leje hel dag 25.000

Alle priser er ekskl. moms.

I vinterperioden beregnes tillæg for opvarmning pr. rum pr. dag: 500 kr.