Julemarked på slottet

Weekenderne 2.-3. og 8.-9.-10. november 2024.
Entrepris voksne 100 kr., børn (4-12 år) 30 kr.

Tag på julemarked på Rosenholm Slot

Besøg Rosenholm Slots traditionsrige julemarked de to første weekender i november. Her vil udstillere vil præsentere alt hvad hjertet kan begære af julepynt, dekorationer, brugskunst, delikatesser, juletræer, julegodter, glaskunst, mode og mange andre spændende julegaveidéer, hvor de historiske rammer bidrager til at fuldende oplevelsen.

Weekenderne 2.-3. og 8.-9.-10. november 2024.
Entrepris voksne 100 kr., børn (4-12 år) 30 kr.

 

Traditionsrigt julemarked


Vi glæder os til igen, at kunne åbne dørene op for de mange besøgende, som vil benytte weekenden til at kigge forbi julemarkedet, i de smukke rammer på Rosenholm Slot. Grundet den store opbakning har vi igen i år valgt, at afholde julemarkedet over to weekender. Dette giver alle de besøgende en meget bedre oplevelse, og de lange køer ved indgangen undgås forhåbentlig.

 

For hele familien


Hele familien kan nemt bruge en hel dag i de eventyrlige rammer, da der er mulighed for både at få stillet sulten samt nyde lidt varmt at drikke. Derudover byder julemarkedet også på underholdning såsom; En tur med modeltoget, giv julemanden din ønskeseddel, mød julemandens kone, nissebørn og prinsesser m.m.

Bemærk, at julemarkedet desværre ikke er kørestolsvenligt.

Jul på slottet


Alt imens du går på opdagelse rundt på området, vil du blive mødt af prinsesser, som tager dig med tilbage til barndommen. Dette vil sikkert for mange lede minderne hen imod DR´s gamle julekalender ”Jul på Slottet”, da kalenderen er optaget på Rosenholm Slot og Slotspark.