JULEFROKOST

– hold Jeres julefrokost på slottet

Leder I efter et eventyrligt slot med voldgrav og 450 års historie? Hold Jeres næste julefest på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en uforglemmelig fest for Jeres firma, kunder eller bestyrelse. Vi fylder stuerne med magisk julestemning og lover jer en helt særlig oplevelse i julens tegn.

Julefest, tilkøb & priser

Når I holder Jeres julefrokost på Rosenholm Slot, er slottet eksklusivt forbeholdt jer.

Vi hjælper med at planlægge Jeres arrangement, og hvis I ønske det, kan vi følge jer hele vejen fra planlægningens start og deltage på selve dagen.

Vi kan også være behjælpelige med at finde de rigtige leverandører, som matcher jeres ønsker.

Har du spørgsmål så kontakt os endelig på tlf. 86 99 40 10

Vi glæder os til at høre fra Jer

Fest, gastronomi & overnatning

 

Med mange års erfaring i afholdelse af fester, har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre jeres fest helt unikt. Udover en menupris betales der også en leje for slottet. Det gør at I har slottet eksklusivt til Jer og Jeres gæster.

Hele slottet tages i brug når der er fest. Velkomstdrinken kan nydes i rokokostuen, eller i en af slottes mange historiske sale. Hvorefter riddersalen dækkes op til middag med smukt service, sølvkandelabre og damaskduge.

Lad Rosenholm Slot danne rammen omkring Jeres unikke og eventyrlige julefrokost.

Gastronomi

Rosenholms kok Steen Nielsen har i mere en 30 år arbejdet som køkkenchef på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Frankrig. I 1992 blev han udtaget til den danske udgave af Bocuse d´or og fik en flot 2. plads og i 1993 obervatør til Bocuse d´or i Frankrig. I 1996 overtog han Restaurant De 4 Årstider i Århus og har siden 2005 været fast tilknyttet Rosenholm. Han har flere udmærkelser fra både Danmark og udlandet og er optaget i Prins Henriks Vinorden i Cahors, samt i Saint Émilions vinorden.

Steen og teamet er garant for kulinariske oplevelser til Jeres julefrokost. Vi glæder os til at indfri Jeres drømme om et helt unikt arrangement! 

Mulighed for overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på selve slottet, men der er mange charmerende overnatningsmuligheder findes ganske tæt ved slottet, fra femstjernet til lidt mere beskedne. Slottes medarbejdere hjælper gerne med råd og anbefalinger.

Ved siden af Rosenholm Slot ligger slotsboligen Enkesædet. Stedet har netop gennemgået en gennemgribende renovering og er smagfuldt indrettet med fem dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Boligen omfatter også en stor stue med pragtfuld udsigt over parken, stort køkken-alrum, jacuzzi og sauna. Spørg efter pris.