En uforglemmelig fest

Saml famile og venner til den runde fødselsdag, sølvbrylluppet eller bare til fest, hvor alle får en uforglemmelig oplevelse i slottets smukke omgivelser. Parken, søerne og de smukke, historiske bygninger gør en fest på Rosenholm til noget helt specielt, og vi gør alt for at De og Deres gæster får en eventyrlig oplevelse.

Slottet er Deres mens De holder fest og bag de smukke kulisser sørger vi for at alt det praktiske fra forløber perfekt.

En mindeværdig festVelkomstdrink nydes parken, i biblioteket eller i vinterstuen med de smukke lædertapeter. Gæsterne kan også vises rundt på renæssanceslottet inden maden, hvis de har lyst.

Riddersalen bliver dækket op til gallamiddag med smuk service, sølvkandelabre og damaskduge. Større selskaber kan også benytte parkens græsplæne til festtelte. Rosenholm Slots kok og hans dygtige medarbejdere står naturligvis til rådighed med forslag til bryllupsmenu, dekorationer og vine.

Efter middagen gøres plads i Riddersalen til musik, dans og bar.

En smuk rammeHele Rosenholm Slot er jeres for en en hel dag. Den idylliske slotspark hører ligeledes med.

Borddækning og service står klar til fest når gæsterne ankommer via slotsalléen. Pragtfuld middag med drikkevarer serveres af slottes anerkendte kok, Sten Nielsen fra Aarhus.

Vores dygtige team står naturligvis klar til at hjælpe med alle spørgsmål, du måtte have.

OvernatningDet er ikke muligt at overnatte på selve slottet, men mange charmerende overnatningsmuligheder findes ganske tæt ved slottet.

Ved siden af Rosenholm Slot ligger slotsboligen Enkesædet. Stedet har netop gennemgået en gennemgribende renovering og er smagfuldt indrettet med fem dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Boligen omfatter også en stor stue med pragtfuld udsigt over parken, stort køkken-alrum, jacuzzi og sauna, samt aktivitetsrum med bl.a. bordtennis.

Nærområdet tilbyder en lang række overnatningsmuligheder, fra femstjernet til lidt mere beskedne. Slottes medarbejdere hjælper gerne med råd og anbefalinger.

Priser på festarrangementer

 

*Efter kl. 02 betales lokaleleje: 3.000 kr. pr. time.

Se Rosenholms Slots FestGuide