Lad Jeres drømme blive til virkelighed

– hold fest på slottet

Leder I efter et eventyrligt slot med voldgrav og 450 års historie? Hold Jeres livs fest på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en uforglemmelig oplevelse for Jer og Jeres gæster. Slottet har flere smukke sale til ethvert selskab både store som små. I den imponerende riddersal er der plads til større middage op til 130 personer, mens vinterstuen, rokoko- og havestuen er velegnet til mindre selskaber.

Mulighederne er mange. Vi står parate til at hjælpe med at danne de bedste rammer omkring festen og forme et unikt arrangement for Jer. Vi hjælper Jer med at planlægge festen i alle facetter samt inspirerer til spændende underholdning, musik eller aktiviteter.

Vi tilbyder også unikke og uforglemmelige løsninger indenfor slotsbryllup.

Festmenu, tilkøb & priser

Nedenfor ser I vores oplæg til en festpakke. Udover festpakken betales der en leje for slottet, som gør at I har slottet eksklusivt til Jer og Jeres gæster. Med mange års erfaring i afholdelse af fester, har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre Jeres fest helt unikt.

Vil du vide om at holde fest på Rosenholm Slot, kan du åbne pdf’en herunder. Her får du blandt andet information om priser samt en række tilkøbsmuligheder.

 Lad Rosenholm Slot danne rammen omkring Jeres unikke og eventyrlige fest.

Fest, gastronomi & overnatning

Hele slottet tages i brug når der er fest. Velkomstdrinken kan nydes i parken, eller i en af slottes mange historiske sale. 

Riddersalen dækkes op til middag med smukt service, sølvkandelabre og damaskduge. Større fester kan også benytte parkens græsplæne til festtelte. Rosenholm Slots kok og hans dygtige medarbejdere står naturligvis til rådighed med forslag til bryllupsmenu, dekorationer og vine.

Efter middagen kan vi gøre plads i riddersalen til musik, dans og bar.

Gastronomi

Rosenholms kok Steen Nielsen har i mere en 30 år arbejdet som køkkenchef på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Frankrig. I 1992 blev han udtaget til den danske udgave af Bocuse d´or og fik en flot 2. plads og i 1993 obervatør til Bocuse d´or i Frankrig. I 1996 overtog han Restaurant De 4 Årstider i Århus og har siden 2005 været fast tilknyttet Rosenholm. Han har flere udmærkelser fra både Danmark og udlandet og er optaget i Prins Henriks Vinorden i Cahors, samt i Saint Émilions vinorden.

Steen og teamet er garant for kulinariske oplevelser til din fest. Vi glæder os til at indfri Jeres drømme om et helt unikt arrangement!

Mulighed for overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på selve slottet, men der er mange charmerende overnatningsmuligheder ganske tæt ved slottet, fra femstjernet til lidt mere beskedne. Slottes medarbejdere hjælper gerne med råd og anbefalinger.

Ved siden af Rosenholm Slot ligger slotsboligen Enkesædet. Stedet har netop gennemgået en gennemgribende renovering og er smagfuldt indrettet med fem dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Boligen omfatter også en stor stue med pragtfuld udsigt over parken, stort køkken-alrum, jacuzzi og sauna. Spørg efter pris.