Lad jeres drømme blive til virkelighed 

– hold bryllupsfest på Rosenholm Slot

Leder I efter et eventyrligt slot med voldgrav og 450 års historie? Hold Jeres bryllup på Rosenholm Slot kun 25 min. fra Aarhus og få en magisk bryllupsfest sammen med venner og familie. Med mange års erfaring i skræddersyede bryllupper, har vi masser af idéer til, hvordan vi kan gøre Jeres bryllup helt unikt. I kan endda blive viet i Rosenholms eget kapel, eller under åben himmel i den smukke park som omkranser slottet.

Når I holder jeres bryllup på Rosenholm Slot, er slottet og parken eksklusivt forbeholdt jer.

Vi hjælper med at planlægge Jeres slotsbryllup, og hvis I ønsker det, kan vi følge jer hele vejen fra planlægningens start og deltage på selve bryllupsdagen. Vi kan også være behjælpelige med at finde de rigtige leverandører, som matcher jeres ønsker og drømme. Bestil en personlig bryllupsrundvisning på Rosenholm Slot før I bestemmer jer for,  hvordan jeres bryllup skal fejres. Kontakt Event Manage Claus Tranberg på tlf. 27 13 45 29 eller send en mail på info@rosenholm.dk

Bryllupsmenu, tilkøb og priser

Vil du vide om at holde bryllup på Rosenholm Slot, kan du åbne pdf’en herunder. Her får du blandt andet information om priser samt en række tilkøbsmuligheder.

Udover en menupris betales der også en leje for slottet. Det gør at I har slottet eksklusivt til Jer og Jeres gæster. Lad Rosenholm Slot danne rammen omkring Jeres unikke og eventyrlige bryllup.

Bryllupsfest, overnatning & gastronomi

Bryllupsfesten

Hele slottet tages i brug når der er bryllupsfest. Velkomstdrinken kan nydes i parken, eller i en af slottes mange historiske sale. Ofte bliver brudeparret fotograferet lige efter vielsen, og imens kan vi tilbyde gæsterne at blive vist rundt på renæssanceslottet.

Riddersalen dækkes op til gallamiddag med smukt service, sølvkandelabre og damaskduge. Større bryllupsselskaber kan også benytte parkens græsplæne til festtelte. Rosenholm Slots kok og hans dygtige medarbejdere står naturligvis til rådighed med forslag til bryllupsmenu, dekorationer og vine.

Efter middagen gør vi plads i riddersalen til musik, dans og bar.

Gastronomi

Rosenholms kok Steen Nielsen har i mere en 30 år arbejdet som køkkenchef på nogle af de bedste restauranter i Danmark og Frankrig. I 1992 blev han udtaget til den danske udgave af Bocuse d´or og fik en flot 2. plads og i 1993 obervatør til Bocuse d´or i Frankrig. I 1996 overtog han Restaurant De 4 Årstider i Århus og har siden 2005 været fast tilknyttet Rosenholm. Han har flere udmærkelser fra både Danmark og udlandet og er optaget i Prins Henriks Vinorden i Cahors, samt i Saint Émilions vinorden.

Steen og teamet er garant for kulinariske oplevelser til dit bryllup. Vi glæder os til at indfri Jeres drømme om et helt unikt arrangement!

Mulighed for overnatning

Det er ikke muligt at overnatte på selve slottet, men der er mange charmerende overnatningsmuligheder ganske tæt ved slottet, fra femstjernet til lidt mere beskedne. Slottes medarbejdere hjælper gerne med råd og anbefalinger.

Ved siden af Rosenholm Slot ligger slotsboligen Enkesædet. Stedet har netop gennemgået en gennemgribende renovering og er smagfuldt indrettet med fem dobbeltværelser med tilhørende badeværelser. Boligen omfatter også en stor stue med pragtfuld udsigt over parken, stort køkken-alrum, jacuzzi og sauna.

Prisen for leje af Enkesædet i forbindelse med Jeres bryllup 10.000,-  Prisen er for op til 10 personer i 5 værelser. I har adgang til Enkesædet fra fredag kl. 15 – Søndag 15  (Prisen inklusiv rengøring) Tilkøb champagne og morgenmad pr. næse 350,-

Kontakt os

Bestil en personlig bryllupsrundvisning på Rosenholm Slot.

Har du spørgsmål så kontakt Event Manage Claus Tranberg på tlf. 27 13 45 29 eller send en mail på info@rosenholm.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!