Lørdag den 20 oktober.
Vi byder på to forestillinger af en times varighed – kom enten kl. 19.30 eller kl. 21.

Billetter sælges KUN i forsalg hos Billetto.dk – 100 kr. pr. person (+ gebyr). Bestil her:
Billetter til 1. forestilling – kl. 19.30.
Billetter til 2. forestilling – kl. 21.

Traditionen tro åbner vi – en enkelt aften, når vintertiden kommer, hvor dagene bliver kortere og natskyggerne længere – de efterårslukkede gemakker på Rosenholm Slot for en særlig mørketidsoplevelse. Men i år er det ikke guiderne og slottets ansatte der fortæller uhyggelige historier – det er gæsterne selv, der får lov til fordybe sig i deres egne inderste dunkle fortællinger og hårrejsende historier – og måske dele dem med slottet efterfølgende.

For at give mørketidsgæsterne mulighed for at opleve slottets mørke skygger på den bedste måde, lukker vi i år gæster ind på slottet i to omgange, hver af 1 times varighed. Der er kun plads til 30 gæster på hver af de to mørketidshold – og der vil derfor være god mulighed for at få en fin og lidt privat mørketidsoplevelse på slottet. Slottet vil hele aftenen kun være oplyst af stearinlys som giver god plads til fantasien og de mørkeste historier.

Gæsternes mørketidsfortællinger kan efterfølgende sendes til slottet på info@rosenholm.dk. De bedste historier belønnes med en lille præmie og vil indgå som en del af næste års mørketidsfortællinger.

Bemærk venligst:

  • Varm påklædning anbefales, fordi slottet er uopvarmet
  • Arrangementet er desværre helt uegnet for gangbesværede pga. de mange trapper på slottet
  • Det er ikke tilladt at fotografere eller filme på slottet under forestillingerne