Åbningstider og priser

Åbningstid 2018


15. juni – 15. august, åbent alle dage kl. 11-16.

Rundvisning hver hele time, sidste rundvisning er kl. 16.

Resten af året er slottet kun åbent for guidet rundvisning (min. 20 personer) samt særlige arrangementer. Kontakt venligst slottet.

Priser


Rundvisning på slottet samt i slotsparken

Voksne 75 kr.
Pensionist 60 kr.
Barn (under 12 år) 25 kr.
Rundvisning med efterflg. kaffe & kage/et glas champagne 135 kr.
Voksne i gruppe (min. 20) pr. person  60 kr.
Skoleklasse pr. elev 60 kr.

Billetter

Billetter købes i museumsbutikken på slottet.

Få rundvisning på renæssanceslottet og omgivende park

Vi har i år været på det gamle slotsloft, hvor vi har taget nogle af de tidligere slotsfruers smukke festkjoler frem. Disse vil være udstillet i de sommerpyntede gemakker. Vi har taget nogle af de fine gamle stel frem; og dækket op til te, kaffe og drinks i den lyse østfløj.

Til de yngste

Som endnu et nyt tiltag er vi dykket ned i det historiske børneliv på slottet. Ved den gamle herskabsstald kan man sommeren igennem muntre sig med stylter, hinkeruder, elastikhop eller sjippetove. Præcis som i gamle dage. Spørg dine forældre eller bedsteforældre hvordan man egentlig hopper i Paradis eller lok dem med på en omgang dåseskjul i den store park!

Skulle sommervejret byde på en lille byge, kan man også trække indenfor i herskabsstalden. Staldens loft huser en stor lokalhistorisk samling med både billeder og masser af materialer. Tag dine bedsteforældre med en tur på loftet, og få dem til at fortælle hvad de kan huske fra deres barndom og ungdom. Det er helt sikkert blevet tørvejr igen, når I er færdige:)

Vi ses på Rosenholm Slot!