Arrangementer på Rosenholm Slot

Slotskalender 2017

Livsstilsmesse på Rosenholm Slot

26 – 28. maj

Oplev en storslået livsstilsmesse når CHPevent i samarbejde med Rosenholm Slot åbner dørene op i Kristi himmelfartsdagene. Her vil være alt hvad hjertet begærer, lige fra ting til hus og have til mode og gastronomi – mere end 115 udstillere er klar til at tage jer med ind i deres forunderlige verden. Læs mere om livsstilsmessen her.

livsstil3 livsstil

 


Indvielse af nyt galleri

Lørdag 10. juni kl. 13

Det er en skat af stor kunsthistorisk værdi, som Arild Rosenkrantz Samlingens Støtteforening de kommende år vil kunne præsentere for publikum. Samlingen omfatter tidlige elevarbejder fra Arilds studieår i Rom og Paris, illustrative arbejder til div. bogværker, forarbejder til et stort antal kirkeruder i England og ikke mindst, et stort antal værker, hvis udtryk er stærkt præget af hans bekendtskab med Rudolf Steiner og dennes udlægning af Goethes farvelære.

Vi præsenterer godt 80 udvalgte værker i Arilds gamle atelier og tilstødende værelser på 2. stokværk i slottets østfløj. Vi glæder os til at kunne byde publikum velkommen til fernisering af udstillingen “Arild Rosenkrantz Treasures”.

Herefter vil der være mulighed for at bestille grupperundvisning i samlingen resten af sommeren indtil den 1. oktober. Samlingen indgår ikke i slottets normale rundvisninger.

Efterfølgende generalforsamling kl. 15, hvor man kan erhverve et medlemsskab af Arild Rosenkrantz Samlingens Støtteforening.