Arrangementer på Rosenholm Slot

Slotskalender 2017

Rundvisninger

I perioden 15. juni – 15. august

Entre – se priser her.

Alle dage kl. 11-16 i juni og august starter rundvisning hver HELE time. I Juli måned starter rundvisning hver HALVE time.

Sidste rundvisning starter kl.16.

I sale og gemakker er der i år en særudstilling af klenodier og skatte fra lofterne og de private gemmer på slottet under overskriften ” TIL fest på slottet”.

Kammermusikfestival i Djurs og Mols

Onsdag 26. juli kl. 19.30

Riddersalen danner ramme for åbningen af årets kammermusikfestival i Djurs og Mols.

Den danske stjernetenor Peter Lodahl og tyske Daniel Heide på klaverfremfører Schumanns “Dichterliebe” og Heise-sange m.m.

Se mere og køb billetter på klassiske-koncerter.dk

Sensommersang på slottet

Søndag den 13. august kl. 14

Billetter 100 kr. – køb via billetto.dk her!

Sangerinde Dorte Vestergaard-Poulsen og pianist Hanna Christiansen inviterer til koncert og fællessang på slottet. De har sammensat et program af klassiske melodier – og der er både noget til ørene og mulighed for selv at synge med i et fællessangsrepertoire som publikum er med til at vælge.

Mørketidsfortællinger

Søndag 29. oktober kl. 20

En enkelt aften når vintertiden kommer, hvor dagene bliver kortere og natskyggerne længere, åbnes de ellers efterårslukkede gemakker på Rosenholm Slot for en særlig mørketidsoplevelse. Slottets forvalteren viser rundt på slottet som kun vil være oplyst af levende lys.

Julemarked

Weekenderne 11.-12. og 18.-19. november

Entre – program flg. senere.

Julemarkedet byder på underholdning, mad og drikke og over 70 udstillere, som alle er klar til at vise jer deres flotte produkter der spænder lige fra julepynt, til julegaveideer og meget meget mere.

Når man ankommer til julemarkedet vil man først kunne nyde den flotte slotsalle, der er pyntet op til julen med store juletræer. Når man nærmer sig det smukke slot og slotsområdet, vil man kunne dufte alle julens godter, og rigtig komme i julestemning.

Her vil man kunne gå på opdagelse blandet udstillerne der er fordelt rundt på de smukke områder, lige fra slotsparken, de storslåede slotssale, de rustikke rum i slotskælderen, til hestestalden der stadig viser hvordan hestene levede engang.

Julemarkedet har noget til alle; mangler man ideer til julegaverne, kan udstillere mere end blot inspirere en, da der er alt lige fra smykker, brugskunst, lækre vine, chokolade, lys, kunst, tøj m.m. Skulle tørsten eller sulten melde sig imens man går rundt og nyder julemarkedet, vil der også være rig muligheden for at få stillet trangen. Da der vil være julemad, specialiteter, varme og kolde retter og drikkelse.